OM SUNWOOD SVERIGE

Vi är distributörer för den svenska marknaden och har ett nära och konstruktivt samarbete med Sunwood i Holland. Diskusioner av uteckling av nya produkter sker över landsgränserna.

I över 20 år har vi arbetat med gaseldade produkter, ett bolag som idag heter Gasbrasan i Skåne AB. Vi säljer gasinsatser till frimurade eldstäder med stora glasytor, gas-insatser som byggs in i befintliga öppna spisar,  terrassvärmare och utomhuseldar. 

Du kan alltså känna dig trygg om det skulle uppstå tekniska frågor om din Sunwood Marino.

SUNWOOD® DUTCH DESIGN

Sunwood Marino lanserades april 2009 och då var målgruppen främst restauranger.  Familjen Carino Sunderman har under 40 år utvecklat och  tillverkat gasprodukter och familjeföretaget började sin verksamhet redan innan andra världskriget bröt ut. 

2008 började Wout Sunderman (Carino’s son) arbeta på heltid med att utveckla terrassvärmare. Det varumärkesregistrerade namnet Sunwood är en kombination av  ‘Sun’ från familjens efternamn ‘Sunderman’ och  ‘wood’ kommer från Carino’s hustrus efternamn ‘Van Turenhout’ (‘hout’ betyder ‘wood’ på holländska).

Tillverkat i Holland

Tillsammans med våra dedikerade och erfarna medarbetare tillverkar vi samtliga terrassvärmare och andra gasenheter till 100 % i Holland. 

Design och Kvaitet

Två värden som går hand i hand. Vi arbetar bara med de bästa materialen i samtliga komponenter i tillverkningen av våra terrassvärmare.

Tillagd i varukorgen